Hoeveel kost een Alarmsysteem ongeveer?

De kosten van huisbeveiligingssystemen zijn afhankelijk van de prijsstelling van de apparatuur, het plan, de installatie en nog veel meer. Bij het zoeken naar het beste woningbeveiligingssysteem is het gemakkelijk om je af te vragen, hoeveel gaat dit echt kosten? Veel van wat in de kosten van de woningbeveiligingssystemen gaat, is de apparatuur. Uw maandelijkse kosten voor huisbeveiliging kunnen ook bestaan uit 24/7 professionele bewakingsdiensten, bewakingscamera cloud-opslag en de mogelijkheid om uw huisbeveiligingssysteem te controleren met behulp van de mobiele app van uw beveiligingsprovider.

Overweeg je camerabewaking in je zaak, woning of gemeente? Goed idee! Maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging, check de camerabewaking mogelijkheden van Stop de Dief.

Vandaag de dag variëren de gemiddelde kosten voor bewakingsdiensten voor huisbeveiligingssystemen van €15 tot €35/maand. De kosten van huisbeveiligingsapparatuur variëren doorgaans van €100 tot €250 en de maandelijkse kosten van beveiligingsapparatuur variëren van €10 tot €35/maand. Dit zijn beide kosten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw huisbeveiligingssysteem. Professionele bewaking biedt u 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht op uw huis en beveiligingsapparatuur is een noodzakelijke stap in de beveiliging van uw huis.

Is professionele monitoring het waard?
Bewaakte beveiligingssystemen voor woningen worden geleverd met professionele bewakingsdiensten die uw huis 24/7 bewaken om u en hulpverleners te waarschuwen als er een sensor wordt geactiveerd om uw waardevolle spullen te helpen beschermen tegen inbraak, brand en rookdetectie. Het laagste basis ADT bewaakte beveiligingsplan bevat professionele bewakingskosten van €44,99/mo. Het hangt allemaal af van de beveiligingsbehoeften van uw huis.

Maar houd er rekening mee dat als er gevaar wordt gedetecteerd, professionele bewakingsdiensten eerst contact met u zullen opnemen als er een sensor wordt geactiveerd. Nadat de beveiligingsdienst u en eventuele contactpersonen in noodgevallen heeft bereikt, nemen zij namens u contact op met de politie. Dus, de vertragingstijd tussen de getriggerde sensor en de hulpverleners die bij u thuis komen kan lang zijn.

Aan de andere kant zullen ongecontroleerde thuisbeveiligingssystemen u automatisch direct op de hoogte brengen wanneer er een sensor wordt geactiveerd. Als u eenmaal op de hoogte bent gebracht, moet u bepalen of het een vals alarm is of dat u de hulpdiensten moet bellen. Doe-het-zelf-huis-beveiligingssystemen zijn minder duur omdat de meeste functies en apparatuur vooraf worden aangeschaft – zoals SimpliSafe’s professionele bewakingspakket is zo laag als €14,99/mo.

Kosten van beveiligingsapparatuur
Een grote factor in de kosten van uw huisbeveiliging is de apparatuur, zoals beveiligingscamera’s, deurbelcamera’s en bewegingssensoren. De kosten van de apparatuur vooraf kunnen meer dan €200 bedragen, maar veel aanbieders bieden kortingen aan die u zou kunnen gebruiken om deze prijs te verlagen. U kunt ook de mogelijkheid hebben om apparatuur te leasen van uw beveiligingsleverancier tegen een maandelijkse prijs.

Als u eenmaal uw huisbeveiligingssysteem hebt ingesteld, moet u mogelijk extra beveiligingscamera’s of -sensoren toevoegen om blinde vlekken die buiten bereik zijn te bewaken. Sommige huisbeveiligingsbedrijven verkopen extra apparatuur tegen een gereduceerd tarief als u hun huisbeveiligingssysteem hebt aangeschaft. Zo niet, dan kan het toevoegen van extra apparatuur vrij goedkoop zijn. Het toevoegen van een extra bewakingscamera binnenshuis kan meer dan $100 kosten of een extra deursensor kan ongeveer $30 kosten. Voordat u meer apparatuur koopt, zorg ervoor dat u weet hoeveel huisbeveiligingsapparatuur elk bedieningspaneel of elke hub in een keer kan bevatten. Ook, als u het installeren van add-on apparatuur, vraag dan naar eventuele extra kosten, zoals extra cloud-opslag voor beveiligingscamera beelden. Als u de beveiligingsgadget niet van tevoren koopt, vraag dan naar de leaseprijs en eventuele extra voorwaarden.

Brandbeveiliging

Goedkope brandblussers, brandblusapparaten of rookmelders kopen? Bestel online bij de nr 1 in brandbeveiliging. Scherpe prijzen en 100% tevreden garantie!