De beste beveiligingssystemen

De binnenlandse veiligheidsindustrie maakt momenteel een grote technologische evolutie door. Dat betekent dat het vinden van het beste thuisbeveiligingssysteem voor uw behoeften een verscheidenheid aan opties en functies kan omvatten. Deze kunnen bestaan uit automatische vergrendeling, videobewaking, mobiele app-toegang en nog veel meer.

Tegenwoordig bieden veel van de meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van woningbeveiliging slimme apparatuur en functionaliteit om uw gezin en uw huis te helpen beschermen.

Wanneer u op zoek bent naar de beste thuisbeveiligingssystemen zoals camerabeveiliging, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Zo zult u bijvoorbeeld willen beslissen of u het zelf wilt installeren of dat u het door een professional wilt laten doen. Het installeren van een beveiligingssysteem zelf zal waarschijnlijk meer betaalbaar zijn, maar het kan ook dingen ingewikkeld maken.

U zult ook moeten bepalen of u wilt dat uw huis wordt bewaakt door professionals, of dat u het beveiligingssysteem zelf wilt bewaken. Andere overwegingen die je gaat hebben een factor in zal zijn contracten, apparatuur, en de kosten.

Met al deze factoren in het spel, is het gemakkelijk om te zien hoe het vinden van de juiste beveiliging voor uw huis kan worden overweldigend. Daarom hebben we deze lijst van onze topaanbevelingen samengesteld. Dus ga door met lezen en we lopen met u door de beste beveiligingssystemen voor uw huis van 2020.

Familie buiten
Voorpunt
Een grote reden waarom mensen van Frontpoint houden is omdat ze geen lange termijn contracten meer nodig hebben. U kunt nu dus gebruik maken van hun high-end systemen zonder dat u vast komt te zitten in een driejarig contract.

U kunt Frontpoint dertig dagen lang zonder risico’s uitproberen. En als u niet tevreden bent met de service, krijgt u uw geld terug.

Hoewel Frontpoint relatief hoge bewakingskosten heeft, bieden ze ook tal van nuttige hulpmiddelen in hun basispakketten. Deze omvatten zaken als koolmonoxide- en rookmonitoring.

U krijgt ook mobiele app controle over uw systeem, ongeacht welk plan u koopt. De telefoonapplicatie van het bedrijf heeft een eenvoudige interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Twee opvallende apparaten in de productlijn van Frontpoint zijn de slimme hub en het toetsenbord. Als een inbreker een van deze items zou beschadigen, zou het systeem automatisch het professionele monitoringsysteem verwittigen.

De smart hub versleutelt ook informatie die in en uit uw huis komt en wordt geleverd met een 24-uurs back-up van de noodbatterij.

Bescherm uw Home Security System met ADT-monitoring
Bij Protect Your Home hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het professioneel installeren van ADT bewaakte beveiligingssystemen voor meer dan 2 miljoen gezinnen zoals het uwe. Protect Your Home’s expertise, gekoppeld aan ADT’s toonaangevende bewakingsdienst, zorgt voor een geweldige oplossing voor de beveiliging van uw huis.

Protect Your Home biedt het hele jaar door verschillende aanbiedingen om ook de prijs van hun apparatuur te helpen verlagen. Dit maakt de totale kosten van een 36 maanden durend contract redelijk.

ADT bemant meerdere bewakingscentra voor klanten met specifieke beroepen om ervoor te zorgen dat uw beveiliging nooit offline gaat. Als een van hun bewakingsstations ooit te maken krijgt met een serviceonderbreking, zal een ander centrum onmiddellijk oppakken waar het andere centrum is opgehouden.

En als u op zoek bent naar slimme functies voor thuis, dan moet u overwegen om u in te schrijven voor service zoals de ADT Pulse + Video Security of ADT Pulse Home Automation + Video Security pakketten. Hiermee krijgt u een volledige set functies waarmee u uw systeem op afstand kunt in- en uitschakelen. U kunt ook andere elektronica aansturen en uw verlichting in- en uitschakelen.

Dit beveiligingssysteem is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat u de beveiliging van uw slimme woning met uw stem kunt bedienen.

Het bedrijf biedt ook de garantie op diefstalbeveiliging. Met dit aanbod dekt ADT tot $500 als u een inbraak verlies ervaart terwijl uw huis gewapend is met ADT, zijn er bepaalde beperkingen van toepassing.

Vivint
Vivint mag dan wel relatief nieuw zijn in de wereld van de binnenlandse veiligheid, maar dat betekent niet dat er geen rekening mee moet worden gehouden.

De bewakingscamera kosten zijn in overeenstemming met veel van de andere gerenommeerde beveiligingsbedrijven, wat indrukwekkend is gezien de geavanceerde diensten en apparatuur die bij een Vivint systeem worden geleverd. Het is ook prettig dat klanten de mogelijkheid hebben om hun apparatuur direct aan te schaffen, waardoor ze zich niet hoeven in te schrijven voor een langetermijncontract.

Als u niet vooraf wilt betalen voor de apparatuur, kunt u een contract verwachten dat tussen de 42 en 60 maanden duurt. Dit is een vrij lang contract waar u niet gemakkelijk van af komt.

Met dit alles is Vivint een uiterst technologisch vooruitstrevend bedrijf. Het slimme thuispaneel van het bedrijf helpt het systeem uw gewoontes te leren. Dit betekent dat het uiteindelijk kan weten wanneer het de lichten moet dimmen of de verwarming moet aanzetten op basis van uw voorkeuren en routines.

SimpliSafe
Als u op zoek bent naar eenvoudig te gebruiken apparatuur en een eenvoudige prijsstelling, dan moet u zeker overwegen om SimpliSafe te gebruiken. Ze bieden enkele van de laagste prijzen voor apparatuur op de markt. Simplisafe biedt zijn klanten ook de mogelijkheid om de apparatuur maandelijks te monitoren zonder een langetermijncontract.

Volgens SimpliSafe hoeft u voor het instellen van uw apparatuur alleen maar de doos te openen en de apparaten aan te sluiten. De instructies zijn eenvoudig te volgen en de apparatuur is eenvoudig te gebruiken.

De apparatuur van het bedrijf wordt ook geleverd met apparatuur die de beweging van uw huisdieren kan negeren. Dit kan het aantal valse alarmen sterk verminderen. En hun bewegingssensoren maken gebruik van warmtesensoren om het verschil tussen dieren en mensen te kunnen zien.

U hebt ook geen computer, mobiele telefoon of Wi-Fi-verbinding nodig om het SimpliSafe-alarmsysteem te gebruiken. U hoeft alleen maar het toetsenbord en het basisstation te hebben. Deze onderdelen maken gebruik van een ingebouwde mobiele verbinding om te communiceren met noodsignalen met de meldkamers.

Bel
Ring is een andere geweldige optie als het gaat om basisdiensten. Bij dit bedrijf is er niets overbodigs en zijn er ook geen langetermijncontracten. Het is attent met zijn waarschuwingen, gemakkelijk op te zetten, en je kunt opschalen naarmate je gezin groeit.

Ring is een van de meest betaalbare zelfinstallerende systemen die er zijn. De basisprijs voor Ring’s starterskit is minder dan $200, wat veel is.

Dit is ook een van de enige beveiligingssysteemkits die wordt geleverd met een range extender. Range extenders zijn meestal add-on accessoires en kosten extra. Dus als je een groot huis hebt, zal de range extender in staat zijn om het signaal van uw Ring Alarm Base Station uit te breiden naar alle onderdelen.

Een van de meest unieke kenmerken van het Ringbeveiligingssysteem is de Buurtentoevoer. Dit geeft u updates van andere Ring-gebruikers in uw buurt. Je kunt zien wanneer ze misdaden melden, berichten plaatsen over verdachte activiteiten en zelfs enkele ontmoetingen met wilde dieren delen.

De Buurt-feed is een anonieme en eenvoudige manier om je buren op de hoogte te houden en het is niet iets wat andere bedrijven lijken te bieden. Met dat gezegd hebbende, is er geen doorlichting nodig, dus u kunt niet al te zeker zijn over hoe accuraat de berichten zijn.

En als het gaat om professionele controle, heeft u de optie om ofwel een ongelooflijk lage $10/maand of $100/jaar te betalen.

Link Interactief
Link Interactive mengt doe-het-zelf-opstelling met professionele, cellulaire bewaking. Dit betekent dat u geen installatiekosten hoeft te betalen en toch hoogwaardige beveiligingsdiensten ontvangt.

Wanneer u zich aanmeldt voor een plan, bepaalt u zelf welke apparatuur u wilt en bouwt u uw eigen systeem van de grond af aan op. U zult echter wel moeten betalen voor een duurder plan als u videobewaking of domotica wilt.

Maar voor mensen die meer maatwerk willen, is Link Interactive een geweldig bedrijf om mee te gaan. Het is echter de moeite waard om erop te wijzen dat u zult moeten betalen voor alle apparatuur die u kiest. En dat kan ook gevolgen hebben voor de duur van uw bewakingscontract.

syndicus syndicus mechelen syndicus antwerpen syndicus betekenis de syndicus hasselt de syndicus syndicus brakel syndicus kluisbergen syndicus verplicht syndicus gent syndicus tarieven syndicus oostende syndicus worden solvio syndicus online syndicus online wsb syndicus area syndicus beheer syndicus opleiding syndicus portas syndicus 03 beheer syndicus hoeveel kost een syndicus per maand immo at home syndicus loon syndicus loon syndicus appartement occasionele syndicus rnp syndicus syndicus aalst syndicus brugge syndicus engels syndicus hasselt syndicus kruisem syndicus schoten syndicus software syndicus software gratis syndicus tongeren takenpakket syndicus walbers syndicus wat is syndicus